Over fijntje

Fijn

Fijntje.nl is  samen met fijn.nl onderdeel van Fijn. 2 webshop voor exclusief woontextiel, gezamenlijk gevestigd te tilburg. Beide staan voor kwalitatief woontextiel, speciale merken, maatwerk, aandacht voor u als klant en het product en een fijne klantenservice.

Over Fijntje…...

Na een dag vol avontuur heerlijk je bedje in duiken! En als dat nu ook nog eens mag onder je favoriete dekbedovertrek; dan zal je zorgeloos verder dromen.

Fijntje is een walhalla voor kinder bedlinnen en leuke accessoires, of je spruit nu van bonte kleuren houdt of van een rustige printje. Bij ons vind je echt bijzonder mooie merken zoals het fabelachtige Majvillan, het oerhollandse Studio Ditte, het chique Franse Catimini en het vrolijke Covers & Co, en veel meer! Voor jongens die van robots houden, kleine piraatjes, prinsesen en hippe meiden. 

Onze collectie is er voor zowel junior als eenpersoons en zelfs tweepersoons dekbedovertrekken. Dus niks teveel gezegd dat je bij Fijntje terecht kunt van 4 tot 14 jaar! Tover je slaapkamer maar gauw om tot je favoriete paradijsje, dream big little one!

Bedlinnen en accessoires

Onze collectie bedlinnen is zorgvuldig samengesteld voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Voor zowel jongens als meisje van kleuter tot puber.

We hebben een breed scala aan producten in onze webboetiek zoals; hoeslakens, (geplastificeerde) moltons, Evolon hoezen voor kinderen met een huisstofmijt allergie. En natuurlijk lekker veel dekbedovertrekken in allerlei kleuren en dessins waar je echt blij van wordt! 

Het bed van uw kind wordt al veel leuker met de nodige accessoires, in de boetiek windt u vele sierkussens, plaids, dekens en spreien. De kleuren en dessins hiervan passen perfect bij het gekozen beddengoed, zodat u de slaapkamer perfect kunt stylen.

Fijntje houdt van natuurlijke en kwalitatieve stoffen, veruit de meeste producten zijn gemaakt van katoen. Een ideaal materiaal, vanwege de goede absorberende werking en het gemakkelijke onderhoud. Hiernaast heeft fijntje ook een aantal luxe stoffen, zoals satijn en perceel (beide gemaakt van katoen), geselecteerd die de uitstraling ten goede komen en het comfort verhoogt. Als uw kindje zich lekker wilt nestelen in een zacht bedje zijn jersey en flanel de perfecte keuze, flanel is ook heerlijk warm in de koude wintermaanden. Als u om de toekomst van uw kind geeft, is biologisch katoen van Majvillan en Yumiko uw keus. Deze stoffen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

Het ontstaan van……..

fijntje.nl is het kindje van fijn.nl, dé webshop voor exclusief woontextiel met een bijzonder groot assortiment kwalitatief bedlinnen. En wat voor groot kan mag er in het klein ook zijn. Met dit idee is Fijntje geboren; een paradijs voor mooi kinder bedlinnen in verschillende kleuren, maten, dessins en accessoires.

Wat fijntje bijzonder maakt is dat we echt op zoek zijn gegaan naar merken die meerwaarde hebben op het gebied van kwaliteit, kleur en dessin.

Voor merken in het kinder bedlinnen

Wat fijn dat je interesse in ons hebt! Wil je jouw merk ook in onze webboetiek? Neem dan gerust contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden.