Studio Ditte

Studio Ditte Behang Raket - Old School

Hoi astronaut ben jij klaar voor een avontuurlijke ruimtereis naar de maan? Stap maar gauw in een van deze kleurrijke raketjes! Dit prachtige retro behang komt uit de nieuwste collectie van Studio Ditte. Afmeting: 6 m hoog x 48,5 cm breed. Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Heb je meerdere rollen nodig? Bestel ze dan in een keer, zodat ze uit dezelfde drukserie kemen; dit voorkomt kleurverschil.
  • Materiaal: Vliesbehang
€ 135,00
6-9 werkdagen levertijd | nabestelling
Gratis retourneren
trustpilot klantbeoordeling
Dit past er goed bij:
Details

Hoi astronaut ben jij klaar voor een avontuurlijke ruimtereis naar de maan? Stap maar gauw in een van deze kleurrijke raketjes! Dit prachtige retro behang komt uit de nieuwste collectie van Studio Ditte. Afmeting: 6 m hoog x 48,5 cm breed. Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Heb je meerdere rollen nodig? Bestel ze dan in een keer, zodat ze uit dezelfde drukserie kemen; dit voorkomt kleurverschil.


M‌ateriaal
Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Dat komt omdat het gemakkelijk te verwerken is. Je hebt geen behangtafel nodig om het behang in te lijmen. Bij vliesbehang smeer je de lijm gewoon op de muur en je duwt netjes het behang ertegen. Vliesbehang is veel sterker dan normaal behangpapier en vaak heeft het een toplaag waardoor het behang gemakkelijk met water afneembaar is. 


Over Studio Ditte
Studio Ditte is een ontwerpbureau. Naast het ontwerpen in opdracht hebben ze op eigen initiatief ook prachtige potdichte ontworpen. Wie kent nu niet de dekbedovertrekken met vogelhuisjes en auto’s? Studio Ditte wil iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra's te geven. Een verborgen verhaal, een stukje uit een andere cultuur of een twist die je aan het denken zet. Zij geloven in mensen en hun emoties, verlangens en dromen.

Specificaties

Kleur Wit
Maat Behang 6 meter x 48,5 cm
Gewicht 500 gram
Materiaal Vliesbehang
Materiaal specificatie Vliesbehang
Stuks 1
Stijl Dieren
Techniek dessin Digitaal geprint
Merk Studio Ditte
Schrijf je eigen review
U recenseert: Studio Ditte Behang Raket - Old School